joi, 6 noiembrie 2008

Long Live The Queen!

Sincer nu credeam ca o sa vad monarhia britanica live on tv, sau ma rog reality tv. Nu-mi place genul acesta de televiziune, mi se pare vulgar si de cele mai multe ori complet lipsit de sens. Asta, cel mai probabil din cauza ca nu imi petrec tot timpul studiind ce face vecinul si nu ma doar nici in cot de ce fac restul oamenilor in casa. Stiu ca nu exista oameni perfecti si imi ajunge... deci no reality tv.

Iar despre monarhia britanica aveam o impresie chiar foarte buna, ca despre orice monarhie. Oameni eleganti, pedanti care fac parte din familii cu un arbore genealogic extrem de impresionanat. Chiar daca monarhia a ramas doar ca filozofie sa-i zicem, pentru ca nu mai are nici un drept decizional in stat totusi a fost, este si va ramane o emblema a aristocratiei traita pana la ultima lingurita de aur. Oameni cu o educatie aleasa care nu isi vor da pe fata niciodata emotiile... sangele albastru, superior muritorilor de rand. Si totusi.... au reality tv :))







oricum arata mai bine decat ma asteptam cand am auzit reality tv...dar monarhia este totusi o emblema care nu ar trebui disecata sub privirile muritorilor de rand.



p.s.: nop, nu sunt o adulatoare a monarhiei.... i just like harry :D

3 comentarii:

Calianu spunea...

I-am transmis lui Harry postul tau.
Stie ca il apreciezi. Ma refer la tipul ala din filme care avea o palarie si o mana cu gheare :)
Vine la noapte :)

Anonim spunea...

Esti monarhista? E interesant postul. Mi-a placut.

Anonim spunea...

@Liviu: ma bucur ca ti-a placut. Nu sunt monarhista, sunt conservatoare in principiu, sunt usi care nu trebuie deschise, mai ales pentru un tip de reality show.. cel putin asa cred eu...e ca si cum ai strica in acelasi timp sute de romane cu printi si printese...
Mos Craciun Exista! :D