duminică, 3 august 2008

Just go!


Romania tara de romani?...
sincer ma scot din sarite toti desteptii care se plang ca traiesc in Romania. Pai, sa-ti explic :
MUTA-TE!
nu te pune nimeni sa stai in Romania daca nu-ti convine. Nu-ti plac motoarele ambalate, traficul, manelele.. whatever, sincer MUTA-TE!! chiar nu imi plac plangaciosii care nu fac altceva decat sa se vaite ca traiesc in romania si ca vai de tine foarte greu. cum ar fi sa te fii nascut in africa?! aa da..ai fi fost prea mort de foame ca sa mai comentezi, sau in Iraq unde te-ar fi pus de la 10 ani sa faci exercitii militare prin grote ca sa omori alti iraqieni, just because, dar nu ai fi putut comenta pentru ca ai fi fost prea ocupat. Deci daca nu esti in stare sa-ti contruiesti viata pe care ti-o doresti e pentru ca habar n-ai ce faci si ce vrei, nu pentru ca nu poti, sau pentru ca te-ar impiedica tara sa o faci. De obicei vrem ce e in gradina vecinului, asa ca cred ca ar trebui sa-ti misti fundul cu totul in ea! ca sa nu mai suferi atata de prostie pe teritoriul romanesc.
Problema nu e coruptia si tiganii ci tinerii care nu fac decat sa se planga, sa se uite la Badea si sa credea tot ce zice complexatul ala, adica cat de rau e in Romania. Asa ca il poti lua de mana si sa va duceti impreuna in alta tara mai "civilizata" sincer , du-te in Franta, unde s-a descoperit dupa 10 ani ca un aparat de chimioterapie radia pacientii, sau mutate in Mexic unde te rapesc de pe strada.. or better yet move to US acolo sigur nu o sa ramai fara casa, serviciu si cu burta plina de alimente modificate genetic sa aiba dimensiuni gigantice... really move there, ne-ai scapa de plansetul ala de copil pierdut in tramvai.
Te rog frumos, pleaca!

4 comentarii:

Marius Mihalca spunea...

Bine zis, sister! La Mircea Badea ma uit si eu si chiar imi place dar in rest subscriu. Nici el nu emigreaza semna ca ii place pe aici. Sub impulsul tau am sa scriu si eu despre calatoriile prin care am fost.

PS: in curand dam drumul la treaba cu blogging-ul

Anonim spunea...

Sincer nu pot sa subscriu in totalitate. Ca exemplu...am fost in week-end in parc (cu copilul), nu era nimeni (adica alti copii) doar doua doamene cu cainii (desi langa parcul de copii este un parc pentru caini). Ok m-au vazut si au plecat. M-am uitat in jur si prin nisip am inceput sa observ hartiute, capace de sticla, etc. Sincer nu cred ca nisipul a fost curatat vreodata de cand a fost pus. Am continuat sa observ. Pe langa bancutele unde stau paritii cand copii lor se joaca: seminte (multe), mucuri de tigara (multe), hartii (la fel de multe). Nici mie nu imi place sa ma plang....dar cateodata ti se ia. Aparent faptul ca nu vreau sa plec inseamna ca imi place in Romania ;)

P.S. Exemplele de genul asta pot continua....cum sunt foarte multe si cele care te-ar incanta...sper doar ca primele sa se rareasca.

Calianu spunea...

That's the stuff! Ideea este ca fiecare trebuie sa isi faca curatenie in batatura lui. Eu m-am saturat deja la varsta asta de abordari macro. Fiecare sa fie responsabil de partea lui. Uite - am fost la Pestera in week-end. Am tinut toate gunoaiele intr-o punga si le-am aruncat abia in Sinaia la un cosul de gunoi. Nu m-am plans ca la Pestera nu sunt cosuri de gunoi si sa arunc pe jos(desii unii dintre insotitori au avut tentatia :) )
La fel ca baiatul care a scris mai sus, trebuie sa mai scriu si eu ceva pe blog.

Anonim spunea...

ok deci recunosc am fost foarte dura in articolul acesta, dar eu scriu de obicei sub impulsuri puternice, dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord cu ce am scris :D
anyway ideea e ca @Anonim stiu si eu problemele care exista, ideea era ca nu facem decat sa ne plangem si uite ca sa-ti spun ce ma scoate din sarite, in mod special sunt cojile de seminte.. sincer eu as interzice vanzarea semintelor in coaja, altfel nu imi imaginez cum am putea sa ii educam..