luni, 15 septembrie 2008

Cybersex


la tag-ul lui Suiramm, am ales ca tema de blog cybersex, Sincer chiar nu a fost o tema usoara pentru ca pot sa zic ca am o parere proprie legata de subiect so i did the next best thing.. i google it :D
si am gasit un subiect foarte interesant acela al infidelitatii cauzate de cibersex.
Ultimul caz de care am auzit a fost al actorului David Duchovny (Mulder din Dosarele X) care s-a internat intr-o clinica de reabilitare pentru dependenta de cibersex, ar trebui sa mentionez ca el este casatorit cu Tea Leoni, o actrita foarte simpatica cu care este de vreo 10 ani cred.
Anyway ideea este: cei care fac cybersex si au partenere/parteneri in viata reala ii inseala? Adica daca nu exista un contact real cu o alta persoana, daca nici macar nu se cunosc dar fac cibersex sunt infideli?
Eu as zice ca da, deoarece sunt sigura ca poti sa faci si sex si cybersex fara sa te implici emotional, nu cred ca e normal sa le faci cand esti intr-o relatie therefore inseli. Ca inseli cu sentimente sau nu tot inselat se numeste, pentru ca ii dai impresia persoanei cu care esti ca este o relatie exclusivista, ceea ce exclude din start chiar si cybersex-ul cu altcineva.

Cam asta am avut eu de spus, recunosc cam putin, dar asta-i viata ...

p.s.: Cybersex, computer sex, internet sex or net sex is a virtual sex encounter in which two or more persons connected remotely via a computer network send one another sexually explicit messages describing a sexual experience. It is a form of role-playing in which the participants pretend they are having actual sexual relations. via wikipedia.org

Sunteti de acord cu mine?

3 comentarii:

Calianu spunea...

Draguta tema. Am o intrebare - ce este cybersexul asta? E posibil sa fi facut sex in trei si de-aia vreau sa stiu daca ma incadrez.

Evident vorbesc de chat erotic in care m-am dat femeie si am discutat cu un obsedat/a pe net(cand era la moda ICQ)
Please help me...Doc :)

Didi The Wise spunea...

gata .. am pus si definitia :D
pai Cristi, ca sa te pot ajuta am nevoie de mai multe detalii asa ca te rog nu fii zgarcit ...share ;)

Calianu spunea...

Exista si cazul in care o faci pentru a te amuza. Eu asa am facut. Nu cunosc pe nimeni care sa prefere aceasta chestie unui "real thing", asa ca prefer sa ma opresc aici cu aberatiile.

Ma gandesc sa nu fie si o chestie careia i se acorda prea multa importanta.
Parerea mea(cum spunea Nea Nicu)